SEO Uyumlu Hazır Emlak Sitesiyle Fark Yaratın!

16:58 Unknown 0 Comments




Emlak hizmetinizi internete taşımayı düşünüyorsanız iyi bir altyapıya sahip olunması gerektiğini de biliyorsunuz demektir. Çünkü internet aleminde sizin gibi emlak faaliyetlerinde bulunan yüzlerce emlak siteleri var. Bunlardan bir adım önde olmak içinde veya aynı kaliteyi sunmak için donanımlı bir emlak sitesi olması gerekiyor. Böylece rakipleriniz arasından sıyrılarak, önce kendi bölgeniz daha sonra da tüm Türkiye’ye hizmetlerinizi ulaştırmak bir hayalin ürünü değil.

Fark yaratmak için SEO uyumlu bir emlak sitesi çözümü

İnternet var olmak, kolay değil. Bunun için SEO çalışmalarına yatırım yapılması gerekiyor. SEO çalışmalarının sonuç vermesi içinde sitenizin belli başlı SEO unsurlarına göre tasarlanmış olması gerek. Böylece SEO çalışmaları içinde ödeyeceğiniz maliyet de azalacak. Hazır emlak sitesi paketindeki donanımlı site, SEO uyumluluk bakımından yüksek seviyede performans gösteriyor.

Peki belli başlı SEO unsurları enler?

Hazır emlak sitesinde olmazsa olmaz SEO unsurları neler peki? Öncelikle sitelerinizin Google ve benzeri arama motorlarında esnekliğini sağlayacak HTML 5 kodlama yapısına sahip. Aynı zamanda site performansını etkileyen flashlardan uzak durulmuştur. Site hızının ve performansının arttırılması için temiz bir kodlama yapısına söz konusu. Keyword, Description ve H1 kriterlerine dikkat edilerek tasarlanmıştır. W3C standarlarına uygun bir kodlama yapısı sayesinde Google dostu site olarak hazır emlak sitesi çözümünü tanımlamak mümkün.

Son olarak en önemli SEO özelliği, responsive olmasıdır diyebiliriz. Yani mobil uyumlu olarak çalışabilmesi. Tablet, akıllı telefon ve büyük cihazlarda kullanıcı deneyimini maksimum seviyede sağlıyor.

0 yorum: