Hazır Emlak Sitesi Nedir?

22:51 Unknown 0 Comments



Sektörünüze hızlı bir giriş yapmak isterseniz, hazır emlaksitesi yazılımı Hızır gibi size yetişecektir. Emlak sektörünün önde gelen firmalarıyla görüşülerek hazırlanan emlak sitesi yazılımı, online emlak sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek altyapıya sahip olarak tasarlandı.


 Modern arayüz tasarımında tüm emlak ilanlarının düzgün bir şekilde sıralanmasına önem verildi. Hazır emlak sitesi tasarımı, birbiri içine girmiş veya karman çorman diyebileceğimiz emlak sitesi tasarımlarının boğuculuğundan uzak, dinamik ve sade tasarımıyla kullanıcılarına avantaj sağlamaktadır. SEO uyumlu yapısı, akıllı telefon ve tabletlere göre tasarlanan responsive özelliğiyle hem ucuz hem de kaliteli emlak sitelerini tüm emlak sektörünün kullanımına sunuyoruz. 

Sınırsız ilanla sektörün arananı olun!

Sınırsız ilan ekleme modülü sayesinde, Türkiye’nin aranan ilan sitesi olabilirsiniz. Gelişmiş SEO altyapısı, arama motorları sıralamalarında ilanlarınızın üst sıralarda çıkmasını sağlayacak. Gelişmiş filtreleme sayesinde site içerisinde ilanlara daha hızlı ulaşılabilecek. İlan ekleme sırasında görsel ve video ekleme imkanı söz konusu olacak. Bu ve bunlar gibi önemli özellikler hazır emlak sitesi yazılımını rakiplerinden ayırmaktadır. 

Hazır emlak sitesini, kişiselleştirebileceğiniz ayarları da yapabilirsiniz. Kendi logo ekleme, renkleri istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Yetkilendirme, birden fazla ofis tanımlama, kredi hesaplama, online kontrat imzalama ve daha birçok gelişmiş özellikleriyle emlak sektörünün ihtiyaçlarını a’dan z’ye karşılayan hazır emlak sitesi yazılımı sizlerle!

0 yorum: